Close

Thompson Lobby

University of South Carolina

Completion Date
October 2017

Project Budget
$375,000

Located in the heart of the University’s campus, the renovated lobby of the Thompson Student Health Center is a perfect complement to the new Center for Health and Well-Being. The refresh of this 40-year campus fixture borrows key elements from the new building next-door in order to create a unified look for the University’s Student Health Services. The renovation encompasses 2,500 square feet of the existing Thompson facility, and features a custom reception desk, updated furnishings, specialty pendant lighting, and accent flooring to define the seating area. In addition to the lobby upgrades, two new group-therapy rooms were created as a part of the project.


Q+ Higher Ed Projects