Close

USC Nutrition Station

University of South Carolina

Completion Date
TBD

Project Budget
TBD

This project, completed for University of South Carolina Athletics, transforms the west end of the Williams Brice Stadium weight room into a contemporary Nutrition Center for football coaches and student athletes.  The Nutrition Center’s custom-designed bar features a gentle curve in black quartz, with a Gamecock logo routed in aluminum forming the centerpiece.  An oval-shaped aluminum ceiling pendant highlights the space, clad with translucent panels to support custom ­­­­graphics and allow natural light to filter through.  The Nutrition Center provides a state-of-the-art home for one of the few football-only nutritionists in the country.

Project Awards

All Images ©Gary Matson Photo


Q+ Higher Ed Projects