Close

USC Volleyball Team Rooms and Office Suite

University of South Carolina

Completion Date
2011

Project Budget
$200,000

The Women’s Volleyball Team Room and Office renovation creates a shared suite of spaces for the coaches’ offices, team film room and team lounge. The design separates a team zone and private office zone with a lobby and reception area. The team zone features an open plan design to maximize efficiency of the existing footprint and a media wall separating the film room and the lounge. The film room includes tiered seating and premier technology. Upgraded finishes include a new ceiling system and lighting scheme, custom casework for display, full height glass doorways, a complete furniture package with integrated logos and inspirational team graphics. In addition the design takes advantage of access to natural light and an exterior patio.


Q+ Higher Ed Projects